Ο Γιώργος και ο Σταύρος Σταυρακάκης στο Ψυχρό με τη μουσική παράσταση “Άμπωτις”
Το πλοίο Friendship είναι το πρώτο πλοίο που πιστοποιήθηκε

Την μουσική παράσταση “Άμπωτις” παρουσιάζουν ο Γιώργος και ο Σταύρος Σταυρακάκης, αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου στο «Παπαδάκειο Σχολείο» στο Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου, στις 8.30 το βράδυ.

Οι δύο Ηρακλειώτες τραγουδοποιοί, μετά από καιρό, ξανά μαζί, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο “Άμπωτις”, αλλά και τραγούδια από παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές καθώς και αγαπημένες διασκευές από την ελληνική δισκογραφία.

Η “Άμπωτις” που δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας το 2020 και κυκλοφόρησε από την MLK το 2021, θεωρήθηκε από πολλούς κριτικούς ως ένας από τους καλύτερους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων χρόνων.

Η μουσική παράσταση των δύο τραγουδοποιών   πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχρού «Ξένιος Ζευς» και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Τους τραγουδοποιούς συνοδεύουν οι μουσικοί: Ζαχαρίας Δραμουντάνης (μπάσο), Δημήτρης Νεονάκης (ηλ. κιθάρα), Leonard Sopi (βιολί), Γιάννης Τζωρτζάκης (τύμπανα).

Είσοδος ελεύθερη.