Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει απόψε στις 9.30 συναυλία με τον Χάρη Φασουλά στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και περιέχει γνωστά τραγούδια της Κρητικής μουσικής, καθώς και δημιουργίες – συνθέσεις του Χάρη Φασουλά. Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για ευπαθείς οικογένειες της “Αποστολής Αγάπης” .
Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η είσοδος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας με πρόσκληση (προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο).
Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι μουσικοί: Μαντολίνο – Τραγούδι: Χάρης Φασουλάς,
Κιθάρα-κρουστά – τραγούδι: Ιωάννα Ψαράκη, λύρα: Μιχάλης Μπελιβάνης, λαούτο: Βασίλης Χαιρέτης, κιθάρα: Θωμάς Μπολάκης, κρουστά – πνευστά: Γιάννης Τρευλάκης.