Μια παράσταση-ωδή στον Νικόλα Άσιμο και το «Φαλιμέντο του κόσμου»

Τριάντα χρόνια μετά από τον θάνατό του, ο Νικόλας Άσιμος επιστρέφει για μια ακόμα φορά, όχι ως φυσική παρουσία ασφαλώς, αλλά με τα τραγούδια του, να επαναλάβει τις πάντα επίκαιρες θέσεις του και να εξηγήσει το «Φαλιμέντο του κόσμου». Η μουσική παράσταση «Στο Φαλιμέντο του κόσμου» θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου σήμερα στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21:30.

Μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα, μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου. Μια ανατρεπτική παράσταση, που ταιριάζει γάντι στο ύφος του «Τρελού των Εξαρχείων» όπου τέσσερις μουσικοί κι ένας ηθοποιός παρουσιάζουν κι επανασυστήνουν τον κόσμο του «ξεχωριστού» και ιδιαίτερου καλλιτέχνη. Τέσσερις μουσικοί και ένας ηθοποιός μας καλούν να θυμηθούμε ή και να γνωρίσουμε τον κόσμο αυτού του τόσο “ξεχωριστού” καλλιτέχνη μέσα από κείμενά του, επιλογή από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Τα κείμενα του Άσιμου, τα τραγούδια και το οπτικοακουστικό υλικό μεταφέρουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα και προβληματίζουν με το πόσο επίκαιρα και ουσιαστικά μπορούν να παραμένουν σχεδόν μετά από τρεις δεκαετίες. Η παράσταση αρχίζει στις 9.30 το βράδυ με είσοδο 12 ευρώ. Η είσοδος των εισιτηρίων στην προπώληση είναι στα 10 ευρώ, ενώ το μειωμένο εισιτήριο στα 8 ευρώ.