Τη διαδικτυακή πραγματοποίηση του Ι’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, στις 27 και 28 Νοεμβρίου, με θέμα «Η επίδραση της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Λογοτεχνία και στην Τέχνη», οργανώνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Οι εργασίες του Ι’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με το εναρκτήριο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, στις 17:00.
Στη διάρκειά του θα ανακοινωθούν εισηγήσεις από 28 διακεκριμένους πανεπιστημιακούς διδασκάλους, φιλίστορες ερευνητές, καθώς και μέλη του δικαστικού σώματος.
Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι εφικτή μέσω ζωντανής αναμετάδοσης από την ειδική ιστοσελίδα της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 ετών από 1821 www.ekklisia1821.gr, καθώς και από τους ακόλουθους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook: www.facebook.com/ekklisia1821
Twitter: www.twitter.com/ekklisia1821
www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr
www.facebook.com/ecclesiatelevision.