η παράσταση του Μάγου Σανκάρα

Στο ανοιχτό θέατρο της πύλης Βηθλεέμ, έρχεται για μία κυριολεκτικά μαγική παράσταση ο διάσημος μάγος Σανκάρα. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, ο μάγος, παραμένει πιστός στο ραντεβού του με το κοινό και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας τους σε ένα θέμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων. Ο κορυφαίος μάγος των ψευδαισθήσεων πραγματοποιεί ένα απόλυτο ρεσιτάλ επί σκηνής με φόντο μοναδικά καινούρια μαγικά κόλπα και χιούμορ, με τα οποία γοητεύει και μαγνητίζει θεατές κάθε ηλικίας.

Η κεντρική σκηνή του θεάτρου μετατρέπεται κάθε φορά σε έναν φανταστικό και διαδραστικό κόσμο όπου ο καθένας σας συμμετέχει με τον δικό του τρόπο, βιώνοντας έτσι την μαγεία σε πρώτο πλάνο. Και φέτος είναι άκρως εντυπωσιακά τα νέα του μαγικά μικρής και μεγάλης κλίμακας, παντρεύοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία μαγεία και θεατρικότητα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασής του ο μάγος Σανκάρα δίνει σάρκα και οστά στο πορτρέτο μιας κοπέλας, η παρτενέρ του περνάει κυριολεκτικά μέσα από το σώμα του, ενώ ο μάγος αιωρείται μπροστά στους θεατές. Για εκείνον είναι εύκολο να σας πείσει πως δεν υπάρχει ανέφικτο, να παίξει με το μυαλό σας και να σας περάσει στην “άλλη πλευρά”. Μπορεί να σας μαγέψει ολοκληρωτικά, να σας παρασύρει στην δική του διάσταση. Η είσοδος στην παράσταση είναι στα 8 ευρώ, με ώρα έναρξης της 9.30 το βράδυ.