Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης «Κρητική Βεγγέρα» με τον Αντώνη Μαρτσάκη, διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 9 το βράδυ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, πρόκειται «για μια γιορτή κι ένα μοίρασμα που το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι».
Ο Αντώνης Μαρτσάκης θα ερμηνεύσει τραγούδια από παλαιότερους και σύγχρονους Κρήτες δημιουργούς από την Κίσσαμο ως τη Σητεία όπως κισσαμίτικα συρτά, ριζίτικα, σητειακές κοντυλιές με ασκομαντούρα και μελωδίες με το μαντολίνο.
Κεντρικός ερμηνευτής θα είναι ο Αντώνης Μαρτσάκης (βιολί, τραγούδι) με τους συνεργάτες του: Νίκο Μαρεντάκη (λαούτο), Κανάκη Κοζωνάκη (λαούτο και τραγούδι), Χαράλαμπο Πιτροπάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Φραγκίσκο Μπαλτζάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Γιάννη Μαρτσάκη (θιαμπόλι, μαντολίνο).
Διοργάνωση: Περιφέ́ρεια Κρή́της με την στήριξη του Δή́μου Χανίων.
Είσοδος ελεύθερη.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης στο χώρο της συναυλίας.