Κόβουν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν φορείς και συλλογοι στο Ηρακλειο. Συγκεκριμένα:

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου

Η κοπή της  πίτας  του Συλλόγου  Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις  11:00, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στον 2ο όροφο του δημοτικού κτιρίου της οδού Ανδρόγεω.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα γίνει εκτενής ενημέρωση για όλες τις πρόσφατες κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν το τριτεκνικό κίνημα, καθώς και για την εξέλιξη της αποπεράτωσης του κτιρίου του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος από τη θέση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Εσωτερικών είχε συμβάλει αποφασιστικά στην υλοποίηση πολλών από τα αιτήματα των τριτέκνων.

Επίσης θα τιμηθεί ο πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Δικαίωμα στη ζωή» κ. Παύλος Σημαντηράκης για την κοινωνική του προσφορά.

“Χοροδρώμενα”

Η κοπή της πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου “Χοροδρώμενα” θα πραγματοποιηθεί στις  21 Ιανουαρίου στο εστιατόριο “Χατζής” στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Θα συνοδεύσει μουσικά το σχήμα “ΠΥΡΗΧΟΣ” (Ζαχαριουδάκης Γιώργος, Στεφανάκης Δημήτρης, Τσαγκαράκης Σταύρος, Τσαγκαράκης Βαγγέλης) με τραγούδια και χορούς από την Κρήτη καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα.