“Και εποίησεν την γυναίκα” στο Art in Gallery

Στο νέο χώρο πολιτισμού του Ηρακλείου, την ART in Gallery, θα φιλοξενηθεί μια έκθεση με αφορμή αλλά και αιτία την Ημέρα της Γυναίκας. Στη συμβολή των οδών Κορωναίου και Ευρώπης 7, στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, εικαστικοί θα παρουσιάσουν το έργο τους σε μια ομαδική έκθεση με τίτλο “…Και εποίησεν την γυναίκα’’.

Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 28 Μαρτίου που θα διαρκέσει η έκθεση, γυναίκες αλλά και άνδρες καλλιτέχνες, μέσα από διαφορετικές εικαστικές αφετηρίες, θα καταθέτουν τη δική τους ματιά γύρω από την γυναίκα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Γεωργία, Αναγνωστάκη, Μαρία Βαμβακίδη, Καρολίνα Βαμιεδάκη, Νατάσσα Βλαχάκη, Γαλανάκη Αννα Γιουμπάκη – Ξηρουχάκη, Γιώργος Ζερβάκης, Νίκος Ισαακίδης, Sylwia janowska, Μαρία Καλαϊτζάκη, Έλενα Κοκαράκη , Κατερίνα Λυδάκη, Kώστας Πατεράκης, Σουζάνα Παπακαλιάτη, Ελένη Πυργιανάκη, Elena Stepanova, Μαρίνα Ταμπακάκη, Αννα Τζαγάκη, Ευαγγελία Χουστουλάκη και Νατάσα Χρονάκη.

Την έκθεση οργανώνει ο Παγκρήτιος Εικαστικός Σύλλογος “Τεχνοκύκλος”, παράρτημα του οποίου είναι και η σχετικά νέα αυτή αίθουσα Τέχνης, που έχει ως σκοπό την προώθηση της δραστηριότητας των εικαστικών-μελών της από ολόκληρο το νησί».

Θα φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και οποιαδήποτε καλλιτεχνική η πολιτιστική δραστηριότητα.

Ο Παγκρήτιος Εικαστικός Σύλλογος, “Τεχνοκύκλος” ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016. Η έδρα του είναι το Ηράκλειο και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της πολιτιστικής δραστηριότητας κάθε μορφής, από φορείς διαφόρων ειδών τέχνης, για τη διάδοση των εικαστικών και παραστατικών τεχνών.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά: 11:00-14:00 και 18:00-21:30. Κυριακή κλειστά.