κηποθέατρο - καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Γύρω στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου, όπως τόνισε μιλώντας στην “Π” ο κ. Αντωνάκης. Πρόκειται για εκδηλώσεις που θα γίνονται στο κηποθέατρο ,το οποιο θα παραχωρείται σε όλα τα σχήματα που θα εκφράσουν ενδιαφέρον.

“Πρόκειται -επισημαίνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου -κατά 90 % για τοπικά σχήματα και μόνο το 10% είναι από την Αθήνα ή και αλλού. Επίσης πολλές εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την Περιφέρεια η οποία φέτος βοηθά πολύ.’’

Για τα μέτρα που θα λαμβάνονται στο Κηποθέατρο εξαιτίας του κοροναϊού θα υπάρχει  μια συνεύθυνη ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου και τους άλλους  διοργανωτές δηλαδή την Περιφέρεια και τα ίδια τα σχήματα.

Για το πρόγραμμα εξαιτίας της ρευστής κατάστασης δεν θα βγεί φέτος έντυπο αλλά θα γίνονται ανακοινώσεις στον Τύπο και στο σάιτ του Δήμου Ηρακλείου.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ήδη έχει εξαγγείλει κάποιες από τις δράσεις της όπως το  Διαδικτυακό  κανάλι  με έξιθεματικές ζώνες, με στόχο την ενίσχυση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού και γνώμονα την προσφορά εκδηλώσεων στους δημότες που δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Ακόμα η Αντιδημαρχία Πολιτισμού βρίσκεται, όπως  έχει γράψει ήδη η ‘’Π’’  σε   συνεννόηση με τους αντιδημάρχους των υπολοίπων νομών της Κρήτης, για την πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων.  Ακόμα με  τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, θα στηρίξει  τους ντόπιους καλλιτέχνες σε δικές τους παραγωγές.

Στον σχεδιασμό  της   υπάρχει ακόμα  η συνεργασία  της  με το ΔΗ.ΠΕ.Θ.Κρήτης.

Ως γνωστό, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχει απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό.

Δείτε την φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση: https://cutt.ly/SyZK2tI