Τη δεύτερη θέση στον διεθνή διαγωνισμό Hip Hop International 2018 κατέκτησε η ομάδα Backstage Elite Megacrew, της σχολής χορού Backstage Dance Revolution.

Τη δεύτερη θέση στον διεθνή διαγωνισμό Hip Hop International 2018 κατέκτησε η ομάδα Backstage Elite Megacrew, της σχολής χορού Backstage Dance Revolution. Ο διαγωνισμός αυτός γίνεται κάθε χρόνο σε 40 χώρες και οι νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας αποκτούν το δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμερικής.

“Συγχαρητήρια στα 27 παιδιά της ομάδας και στη δασκάλα τους Όλγα Μαρμαρίδη, που μας έκαναν υπερήφανους, εκπροσωπώντας τη σχολή μας και το νησί της Κρήτης. Οι ταλαντούχοι μαθητές μας απέδειξαν πως με σκληρή δουλειά και επιμονή κάθε στόχος είναι εφικτός. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μια λαμπρή χορευτική σταδιοδρομία.

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν και στα 8 παιδιά της μικρότερής μας ομάδας που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 4η θέση.

Το μέλλον είναι μπροστά τους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών, που παρά τη δυσκολία των καιρών είναι δίπλα μας σε κάθε μας εγχείρημα. Ελπίζουμε να είμαστε πάντα αντάξιοι των προσδοκιών τους”, τονίζει η διοικηση της σχολής.