Φεστιβάλ Τάνγκο από σήμερα έως και τις 4 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο

Φεστιβάλ Τάνγκο διοργανώνεται από  σήμερα έως και τις 4  Σεπτεμβρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο TangoCultural  και για 11η συνεχή χρονιά στο Ρέθυμνο.

Πιστοί στο ραντεβού τους παλιοί και νέοι φίλοι της διοργάνωσης επισκέπτονται σταθερά το Ρέθυμνο για να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ A los Amigos, το οποίο διακρίνεται πλέον παγκόσμια για την ποιότητα και τη φιλοξενία του.

Από σήμερα Τετάρτη  30 Αυγούστου οι διοργανωτές καλωσορίζουν τους επισκέπτες με μια βραδιά «ΤΑΝΓΚΟ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» στην πλατεία της Νομαρχίας, με την ορχήστρα του Γιάννη Παξιμαδάκη, ελεύθερη για το κοινό. Ένα πάντρεμα πολιτισμών, όπως αυτό που φιλοδοξεί να πετύχει και το φεστιβάλ!

Από αύριο Πέμπτη  31 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του για όλους τους εραστές του τάνγκο, που επιλέγουν το A los Amigos για να συνδυάσουν διακοπές με υψηλής ποιότητας μαθήματα & παρουσιάσεις. Σε τρεις διαφορετικούς χώρους της πόλης οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν ένα τέλειο συνδυασμό πολιτισμού & κρητικής φιλοξενίας με φόντο το μαγευτικό Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια & εκθέσεις στο Σπίτι του Πολιτισμού, βραδιές χορού με χορευτικές παρουσιάσεις από τα κορυφαία ζευγάρια στον κόσμο στο χώρο του αργεντίνικου τάνγκο (Chicho & Juana, Sebastian & Roxana, Loukas & Georgia, Gianpiero & Lorena) στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη και απογευματινές εκδηλώσεις (milongas) στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών.

Πληροφορίες-πρόγραμμα: www.a-los-amigos.com