Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ»

Ένα έργο καταγγελία,  για τις γυναικοκτονίες,  την κακοποίηση, επέλεξε να παρουσιάσει για την φετινή χρονιά η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου.

Πρόκειται για το έργο της Αφροδίτης Φλώρου «Σιγήν ιχθύος» που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ,στο χώρο της Θεατρικής Σκηνής,στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 142.

Το έργο θα παρουσιαστεί επίσης την Κυριακή 19 του μήνα την ίδια ώρα.

Το “Σιγήν Ιχθύος” είναι μια παράσταση με διπλό αποδέκτη. Από τη μία οι γυναίκες θύματα που νομίζουν πως είναι μόνες και φοβισμένες σιωπούν, κι από την άλλη το κοινό: o γείτονας που βλέπει κι αποστρέφει το βλέμμα, ο περαστικός που ακούει και κλείνει τα αυτιά, όλοι αυτοί που ξέρουν κι όμως σιωπούν. Το μήνυμα και για τους δύο αποδέκτες είναι κοινό: Σπάσε τη σιωπή σου. Όχι άλλη ανοχή.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία-κίνηση Μάνος Μανιάς, σκηνικά Ειρήνη Μιλαθιανάκη, αφίσα-πρόγραμμα Γιώργος Φραγκούλης, μουσική επιμέλεια Μάνος Μανιάς.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Κατερίνα: Εύα Κζουνια, Βέρα-Τάσκε-Ντενίσα: Βάλια Χρηστάκη, Νίνα-Άννια: Ευγενία Λύτρα, Νεκρη-Γυναικα off: Μαρία Κάβουρα, άντρας 1: Μάριος Λιαπάκης, άντρας 2: Μιχάλης Χαλκιαδάκης, γυναίκα off: Μαρία Κάβουρα.