Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Αιμοδοσία στον Πύργο

Συντονίζουν το βηματισμό τους οι φορείς της  Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αιμοδοσία που θα γίνει στον Πύργο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Πύργου έγινε ουσιαστικός διάλογος και συζητήθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξη των εθελοντικών αιμοδοσιών στα Αστερούσια, στη βάση του αιμοδοτικού προγράμματος που υλοποιεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κος Τζαγκαράκης, η αντιδήμαρχος κα Γενειατάκη, η δημ. σύμβουλος κα Παπαδάκη, ο δημ. σύμβουλος κος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πύργου κος Λεντιδάκης και πλήθος εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων, τοπικών κοινοτήτων και φορέων.