Η αγάπη, η στοργή και η αφοσίωση δεν γνωρίζουν από κλειστές πόρτες.
Δεν χρειάζονται κραυγές για να δηλώσει κανείς “παρών” στην καρδιά του άλλου, αρκεί ένα χαμόγελο και ένα ζεστό βλέμμα.
Όταν η φυσική επαφή δεν επιτρέπεται λόγω κοροναϊού, τότε ένα εγγόνι μπορεί να δείξει στον παππού και τη γιαγιά πόσο του λείπουν με ένα μήνυμα, ένα γράμμα, μία ζωγραφιά.
Όσο μένουμε σπίτι και η καραντίνα είναι μέρος της ζωής μας, όσο μας χωρίζουν χιλιόμετρα ή απλώς μία μεσοτοιχία από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τόσο συνεχίζεται η δράση “Αγάπη από Απόστασ用που γίνεται με πρωτοβουλία της εικαστικού, κ. Ειρήνης Λιναρδάκη, και συνεργατών της.
Ήδη, πολλές οικογένειες έχουν στολίσει αποκόμματα της “Π” στο σαλόνι τους, πέρασαν μαζί τους Πάσχα και θα τους συντροφεύουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, με την ελπίδα να μπορέσουν σύντομα να πάρουν στην αγκαλιά τους τα άτομα που αγαπούν πιο πολύ από όλους στον κόσμο.
Όποιο παιδί θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στη γιαγιά και τον παππού ή ακόμα και σε κάποιον άνθρωπο που περνά μόνος του την περίοδο της καραντίνας μπορεί να το προωθήσει στο [email protected]
και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανεβαίνει στην “Π”.