χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Μυλοποτάμου

Συναυλίες, εορταστικά παζάρια, υπαίθρια δρώμενα, κάλαντα, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και πολλά άλλα περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα που οργανώνει για έναν ολόκληρο μήνα ο ο Οργανισμός Πολιτισμού-Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία του Δήμου.

Τα «Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο» είναι η θεματική των εκδηλώσεων που ξεκινά αύριο  Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 του νέου χρόνου.

Θα είναι μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις  με στόχο τη διαμόρφωση εορταστικού κλίματος για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι καλούνται να μετέχουν της χαράς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου.

Στο ΚΗΦΗ Δήμου Μυλοποτάμου καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνονται δεκτές δωρεές μαλλιού πλεξίματος, προκειμένου οι γιαγιάδες του Μυλοποτάμου να πλέξουν σκουφάκια για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα του ΠΑΓΝΗ και κασκόλ για τα παιδιά των προσφύγων.