Με οδηγούς κορυφαίους Έλληνες και ξένους μουσικούς, παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, η 3η συναυλία με τίτλο «Μουσικές Διαδρομές στο Λαβύρινθο ΙΙΙ».
Η συναυλία θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το βράδυ, με τη συνεργασία του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος, στο πλαίσιο του Θεματικού Κύκλου | Μουσικές του Κόσμου.
1ο μέρος: Περικλής Παπαπετρόπουλος (σάζι), Cihan Turkoglu (σάζι) “Muhabbet”: τραγούδια από τις δύο πλευρές του Αιγαίου (Τουρκία και Ελλάδα).
2ο μέρος: Μάρθα Μαυροειδή (φωνή, λάφτα), Στρατής Ψαραδέλλης (πολίτικη λύρα), Γιώργος Βεντουρής (κοντραμπάσο), Ελεάννα Παπανικολοπούλου (κρουστά). Παραδοσιακά τραγούδια από το Ανατολικό Αιγαίο και τη Μικρά Ασία.