Τίμησαν παλιούς συνδικαλιστές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)

Συνδικαλιστές που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στους αγώνες και τις κατακτήσεις των επαγγελματιών τίμησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ – Τεχνικές Σχολές ΕΒΕΗ στη Ν. Αλικαρνασσό, παρουσία των εκλεγμένων αντιπροσώπων των σωματείων της.

Η Γενική Συνέλευση κατόπιν ψηφοφορίας, ενέκρινε τους οικονομικούς απολογισμούς και τα διοικητικά πεπραγμένα και απάλλαξε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τα έτη 2020 & 2021 και αποφάσισε τη συμμετοχή της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. στην κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

 

Τίμησαν παλιούς συνδικαλιστές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)

 

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, το τιμητικό συνέδριο της ΟΕΒΕΝΗ όπου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε συνδικαλιστές για την μακρόχρονη και ουσιαστική προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους/στις παρακάτω συνδικαλιστές / στριες: Περρή Ιωάννα (Βάνα), Σφυρής Εμμανουήλ, Κλάδος Θωμάς, Παπουτσάκης Μιχαήλ, Πιτσικάκη Μαρία, Ανδρουλάκης Γεώργιος, Φερετζάκη Στυλιανή, Κωστάκης Μιχαήλ, Σακελαρίδης Νικόλαος, Πλουμίδης Γεώργιος, Σπυριδάκη – Αναστασάκη Μαρία, Ζαχαράκης Κων/νος, Τσαπάκης Γεώργιος, Φανταουτσάκης Χρήστος, Μαράκης Μιχαήλ, Κενδριστάκης Γεώργιος.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Βασίλης Λαμπρινός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Παύλος Μπαριτάκης, η Αντιδήμαρχος και Νομική σύμβουλος της ΟΕΒΕΝΗ κα Δέσποινα Συγγελάκη, ο Αντιδήμαρχος κος Γεώργιος Σισαμάκης και οι πρώην Πρόεδροι κ. Αγγουράκης Θεόδωρος, Μαρκογιαννάκης Γεώργιος και Σφυρής Εμμανουήλ.