το εστιατόριο και την καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου
«Κρητική κουζίνα» και «κρητικό δεκατιανό» για το εστιατόριο και την καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Με τα σήματα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Δεκατιανό» πιστοποιήθηκαν το εστιατόριο και η καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου.

Στη χθεσινή λιτή εκδήλωση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης-Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης και ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Νίκος Καρπαθιωτάκης αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της προσπάθειας που θα αναδείξει περαιτέρω τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα, την κρητική κουζίνα και διατροφή, στους χιλιάδες ξένους και Έλληνες επιβάτες.

Ο κ. Τζεδάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την άριστη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Νίκος Καρπαθιωτάκης και το μέλος της διοίκησης Αντώνης Σαριδάκης ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την συνεργασία και την στήριξη.

Όπως ανέφεραν, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, «καθώς όλοι εμείς προωθούμε ενιαία τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα, την κρητική κουζίνα και την μοναδική μας διατροφή.

Ο χώρος μας (εστιατόριο-καφετέρια) προσφέρονται για τους χιλιάδες επιβάτες μας, Έλληνες και ξένους,  να γευτούν τα θαυμάσια Κρητικά προϊόντα μας και τα τοπικά μας φαγητά αναδεικνύοντας έτσι την Κρητική κουζίνα».