Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ και επισήμως ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Την εμπιστοσύνη τους στον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο και στον Ευθύμιο Ο. Βιδάλη ανανέωσαν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, επανεκλέγοντάς τους στις θέσεις του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, αντίστοιχα, για την προσεχή διετία (2022-2024).

Παράλληλα στη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ που ξεκίνησε χθες στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με φυσική παρουσία, εξελέγησαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και νέο Γενικό Συμβούλιο, με εκπροσώπηση από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, και από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εισέρχονται ως νέα μέλη: η κ. Πέγκυ Αντωνάκου της Google ΝΑ Ευρώπης, η κα. Νάγια Καλογεράκη της Coca-Cola HBC A.G. (CCHBC) και η κα. Ασημίνα Τζίκα, της βιομηχανίας αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ.