Ο Θ. Παπανικολάου ηγείται της “Νέας Εποχής” στη Γόρτυνα

Με τη «Νέα Εποχή» γυρίζει σελίδα ο Δήμος Γόρτυνας όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Παπανικολάου, στο πλαίσιο μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, στη διάρκεια της οποίας παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του, τις βασικές αρχές, το όραμά του για την περιοχή αλλά και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, έντιμα και αποφασιστικά και μαζί με τους άξιους ενεργούς πολίτες που στέκονται στο πλευρό του, για να οδηγήσουν τη Γόρτυνα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Παράλληλα σημείωσε ότι ο δήμαρχος πρέπει να νοιάζεται  για το Δήμο  και τους δημότες, να δίνει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, να υπηρετεί  το Δήμο και όχι την προσωπική του ατζέντα, με αυτοσκοπό ένα σύγχρονο Δήμο με σοβαρή εκπροσώπηση, με απόλυτη διαφάνεια και ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Παπανικολάου άσκησε έντονη πολιτική κριτική στη σημερινή δημοτική Αρχή σημειώνοντας ότι αναλώνεται σε επικοινωνιακή προβολή και ασκεί μικροπολιτική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση» και πρόσθεσε ότι της καταλογίζει ουσιαστική απραξία, έλλειψη σχεδιασμού, ενώ παράλληλα  κατακρίνει τις  ενέργειες και αποφάσεις, που πλήττουν το κύρος και την βιωσιμότητα  του Δήμου μας.

Μάλιστα σχολίασε δεικτικά ότι «υπάρχει έντονη ενόχληση με το πρωτοφανές φαινόμενο της  ιδιόρρυθμης διοίκησης, με έναν “κανονικό” και ΕΝΑ “εκπεσόντα εικονικό” δήμαρχο, όπου ο εκπεσών διοικεί  από το 2019 μέχρι σήμερα  λαμβάνοντας  αποφάσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον δήμο. Δε μπορούμε να σιωπήσουμε μπροστά σε φαινόμενα ευνοιοκρατίας και αδιαφάνειας».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λαμπράκης, μίλησαν με θερμά λόγια για τον Θανάση Παπανικολάου, ο αξιωματικός ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, μετεωρολόγος, Γενικός Γραμματέας του δήμου Χερσονήσου και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», κ. Μιχάλης Καρακατσάνης και ο πρώην πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Δημοσίων Έργων κ. Ζαχαρίας Αθουσάκης.

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας Παπανικολάου για το δήμο Γόρτυνας εξέφρασε με χαιρετισμό που απέστειλε, ο ηρακλειώτης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δρ. Μιχάλης Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας δήμου Νέας Σμύρνης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».