Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή του Κουμ Καπί στα Χανιά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν οι θαμώνες των γεμάτων από κόσμο καφέ, είδαν να περνά ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα από τον πεζόδρομο της παραλίας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μάλιστα με ταχύτητα.
Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr το αυτοκίνητο προκάλεσε φθορές σε καρέκλες και τραπέζια τα οποία παρέσυρε, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία μητέρας, από θαύμα δεν εκτυλίχθηκε τραγωδία καθώς από το ΙΧ παρασύρθηκε και το καροτσάκι του μωρού, το οποίο ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν μέσα!
Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες φώναζαν στην οδηγό να σταματήσει ενώ ένας της χτυπούσε και το τζάμι, με την ίδια όμως να τρέπεται σε φυγή. Άμεσα ενημερώθηκε το 100 καθώς οι θαμώνες είχαν φωτογραφίσει τις πινακίδες του οχήματος και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα τελικά το όχημα να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί λίγο αργότερα στην Χαλέπα.
Στο σημείο έσπευσε αστυνομία όπως και το λιμενικό από τον σταθμό των Χανίων που έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.
Πηγή: zarpanews.gr