Στη σύλληψη ενός άνδρα, 51 ετών, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στη Μεσσαρά. Πρόκειται για τον έναν εκ των “πρωταγωνιστών” του τελευταίου επεισοδίου που έλαβε χώρα στα Βορίζια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος της σύλληψης του συγκεκριμένου ατόμου δεν σχετίζεται με το επεισόδιο στα Βορίζια αλλά για άλλον, άσχετο λόγο.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται τόσο ως προς τον λόγο που συνελήφθη και ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμος αλλά και ως προς την κατάσταση που επικρατεί στα Βορίζια μετά και το τελευταίο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ένας άνδρας προκάλεσε φθορές σε λάστιχα ποτίσματος και στη συνέχεια έσπασε αυτοκίνητο της άλλης πλευράς. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους δύο εμπλεκόμενους να έρχονται σε σφοδρή σωματική συμπλοκή.
Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα. Ο ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος αναζητήθηκε από τις αρχές στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε σειρά επεισοδίων στην περιοχή, λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία για τραυματισμό 6χρονου παιδιού από αεροβόλο που φέρεται να χρησιμοποίησε 12χρονος.
