Το προσωρινό κτήριο όπου θα στεγαστεί οι υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης οι υπηρεσίες θα στεγαστούν προσωρινά έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στο κτήριο του παλιού συνεταιρισμού.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται στο Ηράκλειο 130 αστυνομικοί από την Αττική που έχουν επιλεγεί να στελεχώνουν την υπηρεσία.
Όπως ανέφερε ο Υπουργός από το Ηράκλειο, «η Κρήτη είναι από τις πιο ειρηνικές περιοχές της χώρας σε ότι αφορά το έγκλημα.
Υπάρχουν όμως κάποια ιδιαίτερα εγκλήματα, ιδιαίτερες δραστηριότητες, που δημιουργούν αναστάτωση στην κοινωνία και στέλνουν αρνητικό μήνυμα. Γι αυτό το λόγο είμαστε εδώ και χτίζουμε δομές και υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα.
Αναφερόμαστε στις γνωστές εγκληματικές δραστηριότητες που αφέθηκαν για πολλά χρόνια ατιμώρητες αλλά αυτό έχει ημερομηνία λήξης πλέον.»
