Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στο Αντισκάρι και στην ευρύτερη περιοχή της Φαιστού η είδηση του θανάτου του Χαρίλαου Καρτσιτάκη, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του, το μικρό του παιδί και την οικογένειά του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Αντισκάρι. Από τις 4 μ.μ. συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα μπορούν να προσέλθουν στον ναό για να απευθύνουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Τον αδικοχαμένο Χαρίλαο αποχαιρετούν με οδύνη η σύζυγός του Ευλαβία, ο γιος του Βασίλης, οι γονείς του Βασίλης και Άννα, τα αδέλφια του Νίκος και Χριστίνα, καθώς και όλοι οι στενοί συγγενείς.
Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.