Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου συνεχίζει να νοσηλεύεται η 52χρονη που το μεσημέρι της Παρασκευής (13/2) παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε κάθετα το δρόμο στην περιοχή του Γιόφυρο.
Η γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού της στο ύψος του μηρού.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη, η 52χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, με την υγεία της να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
Πληροφορίες του Patris.gr, τις επόμενες ώρες οι γιατροί της Μονάδας θα ξεκινήσουν σιγά σιγά την αφύπνιση της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραυματίας έχασε πολύ αίμα, με τους συγγενείς της να κάνουν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αιμοδότες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και οι φιάλες βρέθηκαν αμέσως.
Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο
Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε κάμερα επιχείρησης στην περιοχή του Γιόφυρο από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/2) με το φορτηγό αυτοκίνητο να εγκλωβίζει κάτω από τις ρόδες του μία 52χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και δευτερόλεπτα αργότερα να βρίσκεται κάτω από το φορτηγό.
Διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί τρέχουν προς το μέρος της προκειμένου να τη βοηθήσουν.
