Τη μάχη της ζωής του εξακολουθεί να δίνει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο 17χρονος Γιώργος, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο καθώς ήταν συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
Η είδηση έπεσε σαν “κεραυνός” στο ΓΕΛ Γαζίου, όπου φοιτά ο Γιώργος, με τους συμμαθητές του μάλιστα να αποχωρούν νωρίτερα από το σχολείο και να σπεύδουν στο νοσοκομείο, αγωνιώντας για τον φίλο τους.
Μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει ήδη γίνει έκκληση για αίμα, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στο πλευρό των μαθητών του ΓΕΛ Γαζίου βρίσκεται το “Χαμόγελο του Παιδιού”, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το χρειάζεται, μετά το σοκ από το σοβαρό τροχαίο που έστειλε στη ΜΕΘ τον 17χρονο Γιώργο.
Ειδικότερα, το “Χαμόγελο του παιδιού” Ηρακλείου επικοινώνησε με συντονιστή-καθηγητή της εθελοντικής ομάδας του λυκείου Γαζίου (Ο.Μ.Ε.ΓΑ) προκειμένου να γίνει γνωστό ότι προτίθενται να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το χρειάζεται.
Για τον λόγο αυτό, το σχολείο κοινοποιεί τον τετραψήφιο αριθμό-γραμμή στήριξης του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του παιδιού 1056, καθώς και το τηλέφωνο του Χαμόγελου στο Ηράκλειο 2810245162.