Τρεις συλλήψεις διακινητών μεταναστών – Ανάμεσά τους ένας 15χρονος

Σε τρεις συλλήψεις διακινητών για τις χθεσινές αφίξεις μεταναστών στα παράλια της Κρήτης, προχώρησαν οι λιμενικές αρχές. Εντύπωση προκαλεί – αν και δεν είναι η πρώτη φορά- ότι μεταξύ των διακινητών, βρίσκεται και ένας 15χρονος.

Πρόκειται για έναν 15χρονο από το Νότιο Σουδάν ο οποίος αναγνωρίστηκε ως διακινητής των 54 αλλοδαπών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και διασώθηκαν χθες σε θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας.

Από κει και πέρα, συνελήφθησαν ακόμα ένας 18χρονος επίσης από το Νότιο Σουδάν, για τη λέμβο με τα 39 άτομα που βρέθηκε νότια της Γαύδου καθώς και ένας συμπατριώτης του 20 ετών για την …καραβιά από το Τομπρούκ της Λιβύης που έφθασε με πνευστή λέμβο 14 ν. μ. νοτιοανατολικά των ακτών της Ιεράπετρας.