Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος

Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 61χρονου Βαρδή Βαρδάκη, έσβησαν δυστυχώς  οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός.

Ο άτυχος 61χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός χθες λίγα λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών.

Τα σωστικά συνεργεία που τον αναζητούσαν για περίπου 24 ώρες τον εντόπισαν σε μία απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχε χαθεί.

Ο επίλογος ήταν τραγικός, όπως και η έναρξη της περιπέτειάς του, αφού ο άτυχος κτηνοτρόφος χάθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, όταν προσπάθησε προχθές το πρωί  να περάσει έναν χείμαρρο με το αυτοκίνητό του μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη.

Λίγες ώρες μετά, τα σωστικά συνεργεία που τον αναζητούσαν βρήκαν το αυτοκίνητό του.

Η χθεσινή επιχείρηση με το τραγικό τέλος ήταν πολύωρη και σε αυτή συμμετείχαν πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές, βατραχάνθρωποι και αρκετοί πολίτες.

Θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράταστασή του προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης καθώς ο 61χρονος ήταν βιοπαλαιστής, πατέρας πέντε παιδιών και άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη κοινωνία του Αποκόρωνα.