Με ποσότητες κάνναβης κατηγορείται ότι εφοδίαζε Πακιστανούς- κι όχι μόνο- στην περιοχή της Μεσσαράς ένας 55χρονος στο Τυμπάκι, ο οποίος δηλώνει άεργος κι έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές για τον ίδιο λόγο.
Η σύλληψή του έγινε προχθές το απόγευμα από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη τεσσάρων Πακιστανών ηλικίας 26 έως 35 ετών.
Οι τελευταίοι φέρονται να είχαν αγοράσει χασίς από τον 55χρονο λίγο πριν.
Στο σπίτι του 55χρονου Μεσσαρίτη αλλά και στην αυλή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 653,77 γραμμάρια κάνναβης σε δώδεκα συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 6.180 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, 2 ζυγαριές ακριβείας, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, 18 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια και 2 κινητά τηλέφωνα.