κάνναβη

Άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών είναι ο 23χρονος που συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου και του τμήματος Χερσονήσου ήξεραν ότι ο 23χρονος έχει κατά καιρούς μεγαλύτερες ποσότητες. Σκέφτηκαν ότι ενόψει το καρναβαλιού στα Μάλια την ερχόμενη Κυριακή θα είναι «φορτωμένος».

Έτσι, χθες το πρωί αποφάσισαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος βλέποντας τους αστυνομικούς επιχείρησε να ξεφορτωθεί την ποσότητα που υπήρχε το σπίτι του.

Τελικώς, μετά από έρευνα που έγινε  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

686 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου, μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες 3 τρίφτες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.