αστυνομικοί

Σε κατ’ οίκο περιορισμό βρίσκεται από προχθές αστυνομικός του Ηρακλείου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό. Ο νεαρός ένστολος ανήκει στο δυναμικό ειδικής υπηρεσίας και φέρεται τελευταία φορά να είχε υπηρεσία πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Όσοι συνάδελφοι του είχαν βάρδια αλλά και όσοι πληρούν τα κριτήρια με βάση τα υγιεινομικά πρωτόκολλα υποβλήθηκαν σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Είναι επίσημα το τρίτο θετικό περιστατικό ένστολου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τους τελευταίους μήνες.

Θετικός στον ιό διαγνώστηκε όμως σύμφωνα με το Cretalive και  ο διευθυντής μεγάλης κλειστής δομής στο νομό Λασιθίου και αυτό έχει σημάνει συναγερμό λόγω του ευαίσθητου χώρου στον οποίο προϊσταται.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εξελίξεις με τη διενέργεια αρκετών τεστ μέσα στα επόμενα 24ωρα.