Στιγμιότυπο από παλαιότερη, ανάλογη εκδήλωση
Στιγμιότυπο από παλαιότερη, ανάλογη εκδήλωση

Μία ειδική τελετή βράβευσης με κοινωνική ευαισθησία διοργανώνει και φέτος ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, συνεχίζοντας μια κοινωνική δράση που είναι καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια.

Φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους μαθητές των δυο εσπερινών λυκείων του Ηρακλείου (του Εσπερινού Γενικού Λυκείου και του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ) οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, επί της λ. Νικολάου Πλαστήρα.

Επί σειρά ετών, ο Όμιλος θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της προσπάθειας και της δίψας για πνευματική καλλιέργεια, βραβεύει τους μαθητές που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους, ύστερα από προσωπική απόφαση.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι ελεύθερη στο κοινό, προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Δημήτριος Ξενάκης, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.