Από την επίσκεψη του γενικού γραμματέα στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης
Το επίμαχο έγγραφο που “άναψε φωτιές”

Τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ.  Ιωάννη Kατσαρό και τη σύμβουλο του υπουργού, κ. Ελένη Μπούντα, υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανόλης Καρτσωνάκης στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Εκεί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, της συμβούλου του υπουργού, του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης και των διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαρός και η κ. Μπούντα, συνοδευόμενοι από τον κ. Καρτσωνάκη και διευθυντές Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με τις συμβούλους και τους συμβούλους Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος, ανταλλαχθήκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των συμβούλων Εκπαίδευσης.