Με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της “Ενεργειακής Αναβάθμισης και Αποκατάστασης των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης” συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη οι επιβλέποντες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να καθοριστούν από κοινού οι λεπτομέρειες της εγκατάστασης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.
“Με την εξέλιξη αυτή, ένας ακόμα μεγάλος στόχος του Δήμου, τίθεται σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε ο δήμαρχος, κ. Αντώνης Ζερβός, προσθέτοντας ότι το σημαντικό αυτό έργο, παίρνει “σάρκα και οστά” γεγονός που καταδεικνύει ότι στον προβλεπόμενο χρόνο, θα είναι δυνατή η παράδοση του σχολικού συγκροτήματος στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές, προκειμένου να επανέλθουν σε κανονικότητες που διαταράχθηκαν.
Γίνεται απολύτως αντιληπτό, ότι χωρίς την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών και την χρήση χώρων του ΕΠΑΛ, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υλοποίησης του έργου, δεδομένου ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, πρόσθεσε.