ναρκωτικές ουσίες - κοκαΐνη στον Μυλοπόταμο
Τα ναρκωτικά που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Ανηφορίζουν για να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες προς το Μυλοπόταμο, αλλά στην επιστροφή τους περιμένει έκπληξη. Σε δύο περιπτώσεις αστυνομικοί των ΤΑΕ Μυλοποτάμου περίμεναν σε συγκεκριμένα σημεία για να κάνουν ελέγχους, οι οποίοι έλεγχοι απέφεραν αποτελέσματα…

Τα μπλόκα της αστυνομίας  σε συγκεκριμένα κομβικά σημεία είναι συνεχής και θα συνεχιστούν, όπως διαμηνύουν αστυνομικοί. Προχθές το βράδυ σε περιοχή του δήμου Ανωγείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δυο ημεδαποί  συνελήφθησαν     κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης  για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα όπου επέβαιναν 2 ημεδαποί κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  25 γραμμάρια  κοκαΐνης   σε μορφή βράχου, 2 κινητά τηλέφωνα και 3 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος  για τα οποίο απαιτείται ιατρική συνταγή.

Μάλιστα, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στα εσώρουχα του ενός εκ των δύο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου σταμάτησαν, επίσης  προχθές το απόγευμα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες και διενήργησαν έλεγχο, εντοπίζοντας και πάλι ποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 103 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου,
  • 91, 5 γραμμάρια κάνναβης
  • αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχον μείγμα καπνού και κάνναβης
  • τέσσερα δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή
  • ζυγαριά ακριβείας
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.