Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
30°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
νέες, σύγχρονες και «πράσινες» στάσεις λεωφορείων στο Γάζι

Πέντε νέες, σύγχρονες και «πράσινες» στάσεις λεωφορείων για την αναμονή των επιβατών τοποθετήθηκαν στο Γάζι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γαζίου.

Τα νέα στέγαστρα βρίσκονται στην έξοδο του Γαζίου προς Τύλισο, στον κόμβο Τζωράκη, στα Αρωματικά, στην είσοδο του Καβροχωρίου και στο δρόμο προς Κρουσώνα στο ύψος της διασταύρωσης Καλεσών. Αφορούν τόσο στο Αστικό όσο και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Οι νέες στάσεις έχουν ενεργειακή αυτονομία που τις καθιστά φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτουν φωτοβολταϊκό σύστημα που τους δίνει τη δυνατότητα αυτόνομου φωτισμού κατά τις βραδινές ώρες.

Παράλληλα, προσφέρουν στους πολίτες τη δυνατότητα να φορτίσουν το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους μέσω θύρας usb.

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Μαλεβιζίου θα τοποθετήσει νέες στάσεις για την αναμονή των επιβατών και στην Αμμουδάρα, με χρηματοδότηση του προγράμματος «Φιλόδημος».