Στον ΟΑΚ έκοψαν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης σε χώρο εστίασης στην περιοχή της λίμνης του Κουρνά, σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κ. Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Αποκορώνου [και μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης καθώς και ο τέως αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιώργος Αλεξάκης.

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης υπηρετεί με πολύ έντονο και αποτελεσματικό τρόπο, τους σκοπούς της δημιουργίας του. Αυτό το κατορθώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με πολλή δουλειά.

Οπουδήποτε «χτυπά» η καρδιά του Ο.Α.Κ., από το Λασίθι, μέχρι τον Αποσελέμη, από το Ηράκλειο, στο Αμάρι και από το Ρέθυμνο στα Χανιά, το «καρδιογράφημα» του «Οργανισμού» δείχνει πλέον πως η λειτουργία του είναι «εξαιρετική» και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο σε όλους εσάς που εργάζεστε για τον Ο.Α.Κ.», ανέφερε μεταξύ άλλων στην διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στο προσωπικό του «Οργανισμού», ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης τιμήθηκε ο επί σειρά ετών διευθυντής Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ.,  κ. Μάρκος Πατρελάκης, ο οποίος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.