Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία γερμανικών ομάδων στίβου

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου αποτελούν πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών στίβου από ευρωπαϊκές χώρες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεκαήμερη προετοιμασία δύο ομάδων Γερμανών αθλητών στίβου από το Αμβούργο και το Μόναχο, οι οποίες ξεκινούν από το Ηράκλειο την προετοιμασία τους για τους επερχόμενους αγώνες ανοικτού στίβου.

Στην συνάντηση που είχε με τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Τσαπάκης, προσέφερε στους αθλητές αναμνηστικά δώρα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επιλογή της πόλης για την προετοιμασία τους.

Οι αθλητές και οι προπονητές με τη σειρά τους, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την παραμονή τους στο Ηράκλειο και εξήραν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηράκλειο αποτελεί σταθερή επιλογή για την προετοιμασία πολλών ομάδων της Βορειοδυτικής Ευρώπης λόγω του ιδανικού συνδυασμού των άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών για άθληση.