Ομιλία Τσίπρας

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα πολιτικά κόμματα στην Κρήτη με φόντο τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει από σήμερα  Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στις 9:30 θα συναντηθεί με εργαζόμενος στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ (Ξυλοκαμάρα) και στις 12:00 θα επισκεφθεί την Παλιά αγορά και θα συνομιλήσει με πολίτες (Ναυτικό Μουσείο). Αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου, στο Ρέθυμνο, όπου στις 10:00 θα έχει σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους και στις 11:30 θα παραστεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 20:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό (Αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου).

Αντίστοιχα την  Τετάρτη 14 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Λασίθι, όπου στις 10:30 θα συναντηθεί με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα έχει συνομιλία με πολίτες.

Στις 12:00 θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Φοίνικας» (Μακρύς Γιαλός), στις 13:00 θα συνομιλήσει με πολίτες στο λιμάνι της Σητείας (πλατεία), ενώ στις 16:00 θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋποαλλήλους και εργαζόμενους στην εστίαση στον Άγιο Νικόλαο (Λίμνη Αγίου Νικολάου) και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Την ίδια στιγμή σήμερα στις 8.00  το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κίνημα – Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται και πάλι στο Ρέθυμνο προκειμένου να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Ανδρουλάκη θα συμπέσει με την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στον ορεινό Μυλοποταμο, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για την «μάχη» μεταξύ των δυο κομμάτων που θα δοθεί σε τοπικό επίπεδο.

Στο μεταξύ η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 8:30 μμ, στην Πλατεία Αγίου Τίτου, με σύνθημα: “100% Λαϊκή Μαχητική Αντιπολίτευση! Πιο Δυνατό ΚΚΕ – Δυνατός Λαός”.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.