Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Βενεράτου πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος ζήτησε αναλυτική ενημερωση για την εξέλιξη των εμβολιασμών τονίζοντας ότι αποτελούν μοναδικό όπλο στην πανδημία.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου – τον οποίο συνόδευε η αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη- είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βενεράτου καθώς και με τους κατοίκους που μετέβησαν στο ιατρείο προκειμένου να εμβολιαστούν, κάποιοι μάλιστα σημείωσαν ότι είναι σημαντικό που οι κινητές μονάδες επισκέπτονται τις κοινότητες καθώς υπάρχει δυσκολία μετακίνησης για πολλούς δημότες.
Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ηρακλείου μετά το τέλος της επίσκεψης τόνισε ότι « συνεχίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης με στόχο την επιτάχυνση των εμβολιασμών σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, καθώς προς το παρόν αποτελούν το μοναδικό όπλο απέναντι στην πανδημία».