Στο δημοτικό γυμναστήριο ο Πιτσικάκης
Το DNA εκτιμάται ότι θα δείξει τον δολοφόνο

Το δημοτικό γυμναστήριο που εδρεύει στο Γάζι, επισκέφθηκε χθες το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο κ. Πιτσικάκης που συνοδευόταν από τους υποψήφιους, Νίκο Ανδρουλάκη, Όλγα – Λινά Κουκιαδάκη, Γιάννη Λαδουκάκη, Μαρία Μιχαλάκη, Γιώργο Μυρθιανό, Βαγγέλη Τσαγκαράκη και Γιάννη Χρηστάκη, ενημερώθηκε από τους γυμναστές, τόσο για τη λειτουργία του γυμναστηρίου όσο  και για τα προβλήματα του.

Η καλύτερη λειτουργία του γυμναστηρίου, οι προσλήψεις προσωπικού, που θα επιτρέψουν αυτό να είναι ανοικτό περισσότερες ώρες και να εκτελούνται περισσότερα ομαδικά προγράμματα, είναι ορισμένα από τα θέματα από αυτά που τέθηκαν.  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συζήτησης και η ανάγκη εξεύρεσης ενός μεγαλύτερου χώρου.

Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη για την πρόσληψη προσωπικού για την καθαριότητα.  Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου, «το δημοτικό γυμναστήριο τόσο καιρό έπρεπε να έχει φροντιστεί και να προβλεφθούν οι αναγκαίες προσλήψεις αλλά και όσα ζητήματα σχετίζονται με τον εξοπλισμό.

Η διοίκηση Μποκέα δεν έκανε τις ενέργειες που έπρεπε ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προσλήψεων γυμναστών χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως έπραξαν γειτονικοί μας δήμοι με αποτέλεσμα ο δήμος μας να μην έχει προσλάβει τους συμβασιούχους που θα  μπορούσε από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα το δημοτικό γυμναστήριο να παραμένει κλειστό κάποιες αρκετές ώρες λόγω έλλειψης προσωπικού».