σουβλατζίδικο

Με βασική κατηγορία αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή παραπέμπονται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οι δύο Ηρακλειώτες, 37 και 49 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προκάλεσαν το επεισόδιο σε σουβλατζίδικο του κέντρου μεταμεσονύκτιες ώρες της Δευτέρας και επιτέθηκαν σε δύο εργαζόμενους και στον σύντροφο της μίας υπαλλήλου.

Επιπλέον, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων αντιμετωπίζει και την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας επειδή βρέθηκε να έχει μαχαίρι πάνω του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να είχαν πιεί και η συμπεριφορά τους ήταν κάπως προκλητική. Από την άλλη στο σουβλατζίδικο οι εργαζόμενοι όδευαν προς κλείσιμο.

Κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν οδήγησαν σε διαπληκτισμό και τότε φέρονται να έσπρωξαν την 38χρονη υπάλληλο του σουβλατζίδικου με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση τόσο ένας συνάδελφος της όσο και ο σύντροφος της που την περίμενε να σχολάσει από τη δουλειά.

Οι δύο Ηρακλειώτες αναζητήθηκαν και  συνελήφθησαν, ενώ χθες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας. Κάποιες πληροφορίες από την πλευρά τους αναφέρουν ότι ο διαπληκτισμός ξεκίνησε με αφορμή ένα παρκάρισμα στο πλακόστρωτο.