Στο Αυτόφωρο ο 44χρονος για τον ξυλοδαρμό της 51χρονης συζύγου του στην Ιεράπετρα – Την χτυπούσε με την τάβλα του κρεβατιού

Στο Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί το πρωί της Παρασκευής ο 44χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη 51χρονη σύζυγό του, προκαλώντας της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Το περιστατικό, που αναστάτωσε ολόκληρη γειτονιά από τις κραυγές της γυναίκας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 44χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, φέρεται αρχικά να χτύπησε τη σύζυγό του με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να χρησιμοποίησε ξύλινη τάβλα από το κρεβάτι, χτυπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση ενός ανιψιού, ο οποίος φέρεται να παρενέβη και να απομάκρυνε τον 44χρονο, σώζοντας ουσιαστικά τη γυναίκα από τη συνέχιση της επίθεσης.

Η 51χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική, έχοντας μώλωπες σε όλο της το σώμα, καθώς και τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού.

Ο 44χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.