Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Στις 22 Σεπτεμβρίου το δικαστήριο για τις απαλλοτριώσεις του ΒΟΑΚ σε Άπτερα και Καλύβες

Ο Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους πολίτες ότι έχει κατατεθεί ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κρήτης αίτηση (αγωγή) που αφορά τον καθορισμό αποζημίωσης για τις απαλλοτριώσεις του 1ου τμήματος του ΒΟΑΚ, το οποίο αφορά τις περιοχές Απτέρων και Καλυβών.

Η συζήτηση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για την 22α Σεπτεμβρίου 2026.

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που περιλαμβάνονται στην απαλλοτρίωση καλούνται, προκειμένου να διασφαλίσουν και να υπερασπιστούν τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους, να απευθυνθούν άμεσα στους δικηγόρους της επιλογής τους, ώστε να προβούν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες πριν από τη δικάσιμο.

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, αντίγραφο της αίτησης είναι διαθέσιμο: στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στα Χανιά, στο ΚΕΠ Καλυβών, και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αποκορώνου, για περισσότερες πληροφορίες.