Στην ετήσια εκδήλωση της «Κρητικής Εστίας» ο Δήμαρχος Βιάννου  Παύλος Μπαριτάκης

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, με έντονο το «άρωμα» Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την «Κρητική Εστία», παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Ήταν μια βραδιά, στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, πήραν μια πολύ καλή γεύση από κρητική Παράδοση και αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής όπου είχαμε και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο κ. Μπαριτάκης αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της “Κρητικής Εστίας” για την βραδιά, τόνισε ότι το έργο της είναι πολύ σημαντικό, αφενός γιατί στηρίζει τη σπουδάζουσα νεολαία, αφετέρου γιατί έχει χρόνια κοινωνική προσφορά, φιλανθρωπική δράση, και στήριξη της Παράδοσης και του Πολιτισμού.

«Ως Δήμαρχος νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρεθήκαμε όλοι μαζί, μέλη, φίλοι και συμπολίτες, τιμώντας τα ήθη και τις αξίες της Κρήτης που μας ενώνουν και μας κρατούν δεμένους.

Η “Κρητική Εστία” με τη Διοίκηση της, τους εργαζόμενους και τους Κρητικούς της Αττικής, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια καθημερινά για να κρατούν “ζωντανή” την Παράδοση και τον Πολιτισμό μας. Κρατούν άσβεστη τη φλόγα της Κρήτης στην πρωτεύουσα», σημείωσε ο κ. Μπαριτάκης