Επιδείνωση σημείωσε χθες το πρωί η κατάσταση της υγείας του 16χρονου Νικόλα, ο οποίος εδώ και μέρες νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ, αφού είχε τραυματιστεί όταν έκανε βουτιά στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα.
Χθες το πρωί, λοιπόν, όπως αναφέρει στην «Π» ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, το παιδί παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού, γεγονός που επιβάρυνε τη λειτουργία των πνευμόνων και της καρδιάς.
Κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και η υγεία του βελτιώθηκε στην διάρκεια της ημέρας.
Υπενθυμίζεται πως, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, παρέμενε νοσηλευόμενος στην Ορθοπαιδική Κλινική μέχρι χθες. Ο κ. Χαλκιαδάκης αναφέρει πως ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για την κινητικότητα στα κάτω άκρα του νεαρού.