Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου 25χρονος δικυκλιστής – Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με κλαρκ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 25χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαγιωνιά του Δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris.gr, ο νεαρός είναι διασωληνωμένος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για πολυτραυματία, ο οποίος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα του.

Οι θεράποντες ιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος συγκρούστηκε με περονοφόρο όχημα (κλαρκ).

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.