ασελγεια σε ανηλικο
κύλησε η πρώτη μέρα των πανελλαδικών

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο 55χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 13χρονου αγοριού αλλά και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος άλλου 13χρονου, από το περιβάλλον του οποίου φέρεται να ξεκίνησε και η καταγγελία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου ο 55χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του.

Στην περίπτωση της κατάχρησης, ο 55χρονος καταγγέλλεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναντι αμοιβής 5 ευρώ 13χρονο αγόρι, το οποίο μάλιστα θα βάπτιζε η κόρη του. Υπήρχε δηλαδή οικειότητα με το παιδί και την οικογένειά του.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο δεύτερος ανήλικος και φίλος του πρώτου φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του ότι επισκεπτόμενος την επιχείρηση του 55χρονου όπου βρισκόταν και ο 13χρονος,  έγινε μάρτυρας καταστάσεων που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις. Υπό αυτές τις συνθήκες και υπό το βάρος των όσων αναφέρθηκαν, έγινε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο παιδί, ο 55χρονος καταγγέλλεται ότι είχε επιχειρήσει να το θωπεύσει.