Σημαντική βοήθεια από τον Ροταριανό Όμιλο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Σημαντική βοήθεια από τον Ροταριανό Όμιλο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να βοηθήσει όσους υπέστησαν τις συνέπειες από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας παρέδωσε ο  Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο «Ελ Γκρέκο», αφοσιωμένος πάντα στην υποστήριξη της κοινότητας και της ανθρωπιστικής δράσης και ανταποκρινόμενος στην έκκληση για βοήθεια από τους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

Η βοήθεια που παραδόθηκε την Πέμπτη (28/9) περιλάμβανε τρόφιμα μακράς διάρκειας για μεγάλους, παιδιά και μωρά, νερά, είδη υγιεινής και μωρουδιακά, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες των πλημμυροπαθών. Συνολικά, η βοήθεια – που συγκεντρώθηκε από τα μέλη και τους φίλους του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο – ανέρχεται στο εντυπωσιακό βάρος των 1,5 τόνων.

Σημαντική βοήθεια από τον Ροταριανό Όμιλο 
στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
προκύπτουν από την ΕΔΕ
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη μεταφορική εταιρεία «Γ. Κουράτορας O.Ε.» και ιδιαίτερα την ιδιοκτήτρια, κ. Μελίνα Κουράτορα, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και προσέφερε τη μεταφορά της βοήθειας δωρεάν προς τη Λάρισα. Από εκεί θα παραληφθεί από τον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Λάρισας, η Πρόεδρος του οποίου, Ελένη Κατσαούνη μαζί με τον Διοικητή της 2475 Διεθνούς Ρόταρυ, Δημήτριο Μπέκο, θα αναλάβουν τη διανομή των ειδών στους πλημμυροπαθείς, βοηθώντας έτσι την τοπική κοινότητα στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Την παράδοση στο Ηράκλειο έκανε η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο, Ελευθερία Λημνιού, η Π. Βοηθός Διοικητής Κρήτης της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Λίτσα Χριστοδουλάκη και τα Μέλη, Γιώργος Αναστασάκης και Γιάννης Κοντοκώστας.