Μία σοβαρή καταγγελία χειρίζονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικοί του γραφείου ανηλίκων της ασφάλειας Χανίων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φέρεται ένας 14χρονος μαθητής να ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τους συμμαθητές του.
Με αιχμηρά αντικείμενα και απειλές τους ζητούσε τα χρήματα που είχαν πάνω τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, τους ανάγκαζε να κάνουν διάφορες πράξεις τις οποίες και βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να τους εξευτελίσει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης τα περιστατικά αυτά σημειώθηκαν εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν σε χώρο που χρησιμοποιεί ο 14χρονος με τον 17χεονο αδελφό του μαχαίρια – πεταλούδες, ρόπαλα, στιλέτα, σουγιάδες και διάφορα άλλα πολυεργαλεία.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ανήλικου, του 17χρονου αδελφού του και του πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ο 17χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος καθώς φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις του αδελφού του.
